BUM ontwikkelaars

Holland Staal en Kloeckner Metals ODS Nederland

De BUM is ontwikkeld door Holland Staal en Kloeckner Metals ODS Nederland in samenwerking met SlimRenoveren. Holland Staal en Kloeckner Metals ODS Nederland zijn ook verantwoordelijk voor de productie van de BUM.

Holland Staal

Holland Staal is één van de meest gerenommeerde staalbouwers van Nederland dankzij de sterke mix van ervaring, kennis en nuchter vakmanschap. Holland Staal beschikt over een team ervaren constructeurs. Altijd op zoek naar kostenbesparende en slimmere oplossingen, maar ook de durf om van gebaande paden af te wijken. En dat doet Holland Staal regelmatig; ‘wat er nog niet is, maken we zelf. Volgens eigen ontwerp en tot in het kleinste detail voldoend aan de heersende normen en eisen.’

Kloeckner Metals ODS Nederland

Kloeckner Metals ODS Nederland is de grootste producent-onafhankelijke staaldistributeur van Nederland en maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde Duitse Klöckner & Co SE. In haar ruim 200-jarig bestaan heeft Kloeckner Metals ODS Nederland een enorme kennis van de verschillende staalmarkten en producten opgebouwd. Kloeckner Metals ODS Nederland is actief in de constructie-, installatie- en verspaningsmarkt en met name de kennis vanuit de installatiedivisie is ingezet bij de ontwikkeling vande BUM. Daarnaast heeft Kloeckner Metals ODS Nederland een aparte afdeling Dak- en Geveltechniek waar de benodigde bouwkundige kennis en ervaring wordt ingezet inzake de BUM. Kloeckner Metals ODS Nederland is ook verantwoordelijk voor alle marketing- en verkoopactiviteiten.

pand Holland Staal
vrachtwagen Holland Staal
pand Kloeckner Metals ODS Nederland
vrachtwagen Kloeckner Metals ODS Nederland
BUM beeldmerk in wit

BUM
Donk 6
2991 LE Barendrecht
+31(0)180 640 887
dak-geveltechniek@odsbv.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van BUM.

Powered by Kloeckner Metals ODS Nederland & Holland Staal